Hello, mi vagyunk a nordic fanok!

Kedves Látogató!

Köszönjük, hogy ellátogattál hozzánk. És ha már itt vagy, egy közös dolog biztosan van bennük. Téged is édekel, elvarázsol vagy inspirál Sknadinávia.

A “The Nordic Essence” blogot az északi országok iránti érdeklődésünk és szeretetünk keltette életre.

Mindketten a divat szakmában dolgozunk, így nem csoda olthatatlan rajongásunk a letisztult skandináv dizájn iránt divat és enteriőr területen egyaránt.  Szeretjük az egyszerű de nagyszerű ételeket, a zseniális északi krimiket és a lenyűgöző tájakat.

Rólunk bővebben

Mariann: Szeretem a szép, letisztult mégis dizájnos tárgyakat a környezetemben. Ez a vonal határozza meg a divat ízlésemet is. Anyaként fontos, hogy nyugodt és biztonságos otthont teremtsek családomnak a hygge értékek jegyében.

Ágnes:  A “Skandinávia szerelem” a Finnországban (Jyvaskyla) töltött Erasmus félévemmel kezdődött ahol olyan élményeket szereztem, amelyekhez hasonlóval egész életem során nem találkoztam. Bejártam Finnországot, Norvégia északi részét, valamint egy rövidke időre Svédországba és Észtországba is ellátogattam. Az itteni mentalitás, kultúra és stílus egy pillanat alatt beszippantja az embert. Az első Erasmus napomon valaki azt mondta nekem,hogy: “INHALE JYVASKYLA” – én így tettem és de egész Skandináviát magamba szívtam. Ha szerencsém van, ez a hatalmas lélegzetvétel kitart egész életemre.

Kellemes olvasgatást és böngészést!

Mariann & Ágnes

E-mail: hello@thenordicessence.com