Bízunk abban, hogy termékeinkkel és a vásárlás folyamatával kapcsolatos kérdéseidre itt megkapod a választ.

Mi a Nordic Essence? Milyen márkákkal dolgozunk együtt? Mit találsz a shopban és a blogban? Milyen termékeket találsz nálunk? Hogyan tudsz vásárolni? Ezekre és hasonló gyakori  kérdésekre mind válaszolunk és folyamatosan bővítjük a GYIK-et.

Kérdés Mit találok a The Nordic Essence oldalon?
VálaszWeboldalunk létrehozásának első gondolata 2017-re és Finnországig vezethető vissza.  Öt hónapnyi Jyvaskyla-i  levegő elegendő ahhoz, hogy a nordic életérzés teljesen elragadja magával az embert. A harmónia és egyensúly megteremtésében az északi országok mindig is élen jártak, a Nordic Essence küldetése pedig, hogy  becsempéssze a skandináv eszenciát otthonainkba, mindennapjainkba. A ‘We love skandi’ blogon érdekességeket mesélünk az országokról Dániától Lappföldig, (sőt Izlandot sem hagyjuk ki) a shopban  pedig olyan nagyszerű dolgokat találsz, amikkel mi is szeretjük körbevenni magunkat.
Kérdés Milyen márkákkal dolgozunk?
VálaszAz otthonainkat a dán House Doctor és a svéd Affari of Sweden a holland HKliving és a finn Iittala & Arabia termékeivel tesszük hangulatossá és kellemessé.

Folyamatosan keressük a legjobb termékeket, a kívánságlistánk egyre hosszabb. Figyelj bennünket, mert hamarosan bővül a család.

Kérdés Milyen fizetési módok vásárolhatok a weboldalon?
VálaszJelenleg banki átutalással és Barion online bankkártyás fizetési mód áll rendelkezésre.
Kérdés Mennyibe kerül a házhozszállítás?
Válasz

  • 15.000 Forint feletti vásárlás esetén a házhozszállítás ingyenes.
  • 15.000 Forint alatti vásárlás esetén a házhozszállítás díja 2.500 Forint.

A kiszállításban a GLS -sel dolgozunk együtt.

Kérdés Létezik-e fizikai The Nordic Essence bolt?
VálaszJelenleg csak weben érsz el minket, viszont terveink között szerepel a fizikai bolt nyitása is.
Kérdés B2B - Üzleti partnereket is kiszolgál a Nordic Essence?
VálaszIgen, kiszolgálunk B2B partnereket is. Lakberendezők és egyéb cégek megkereséseit a hello(kukac)thenordicessence.com e-mail címre várjuk.