Nagy örömmel írjuk ezeket a sorokat, mivel Nordic Essence családunk új taggal bővült a dán személyében. Igaz, csak negyedikként csatlakozik a webáruházunkhoz, viszont a kívánságlistánkon már a kezdetekkor a top 3-ban szerepelt. A Bloomingville első pillantásra megfogott minket könnyed, játékos és bohém, de mégis elegáns stílusával.

röviden

A külföldön már nagy népszerűségnek örvendő dán Bloomingville-t Betina Stampe alapította 2000-ben, akit az északi stílus iránti bűvölet inspirált a kezdetekkor. A nagy népszerűség híre hamar elért az Egyesült Államokba is, így 2014-től már az amerikai Regent Holding részeként megkezdődött a Bloomingville nemzetközivé válása, amely 2016-ban bevezetésre került az amerikai piacon.

A gyors növekedés ellenére a Bloomingville missziója ugyanaz maradt: Megteremteni a változás (változtatás) örömteli lehetőségét Neked/Nekünk, a lelkes „dizájnerek” számára.

MUTASD MEG A STÍLUSOD. MESÉLD EL A TÖRTÉNETED. VÁLTOZTASD MEG AZ OTTHONOD.

Rengeteg tapasztalattal és kollekcióval a háta mögött a Bloomingville időről időre olyan termékeket tud készíteni, amelyek barátságos, meleg, könnyed hangulatot varázsolnak minden otthonban. A Bloomingville alapjai mélyen a híres dán esztétikai hagyományokban gyökereznek, és a kreatív csapatuk mindig azon dolgozik, hogy új életet és apró meglepetéseket hozzon a modern otthonokba.

Kollekciók

Napjainkra a Bloomingville termékei és filozófiája már lakások millióiban otthonra talált. Évente 4 fő kollekció, 2 „MINI”-, egyéb szezonon kívüli-, és 1 elragadó Karácsonyi kollekció készül. A 2019-es kollekciót a tervezők a COZY, NORDIC, ATMOSPHERE, BAD & BATH, OUTDOOR és MINI tematikára fűzték fel. Webshopunkban, kezdetben a NORDIC, ATMOSPHERE és MINI témákra összpontosítunk.

A Bloomingville dizájn filozófiája:

A változás örömöt hoz.

A Bloomingville-nél szeretik a természetes egyszerűséget és a mindennapi dizájnerek által inspirálódnak, akik saját élettereiket csinosítgatják. Ezzel a szenvedéllyel tartják otthonaikat folyamatos változásban, boldogságot és kényelmet teremtve ezzel.

„Művészetünk nem arról szól, hogy mi domináljuk az otthonokban vagy terekben, ellenben kreatívan támogatjuk azokat. Alapötletünk, hogy hagyjunk mindenkit szabadon kibontakozni, hogy kreatívak legyenek termékeinkkel és alkalmazzák azokat úgy, ahogy nekik a legjobban tetszik.

Minden évszakban új termékeket és stílusokat mutatunk be, hogy új inspirációt nyújtsunk vásárlóinknak. És keményen dolgozunk annak érdekében, hogy minél nagyobb választási lehetőséget teremtsünk számukra. Még ha ez több száz – igen, néha több ezer – új árut is jelent, viszont dizájnban soha nem kötünk kompromisszumot. Mindegyik termék átbeszélt, kiértékelt és továbbfejlesztett a tervező csapatunk által, és csak akkor válik a kollekció részévé, ha valóban boldoggá tesz minket és elégedettek vagyunk vele.”

A Bloomingville otthon dekor termékei itt megtekinthetők.

Helene Fast kreatív igazgató és a tervező csapata mindig olyan dolgokon töri a fejét, amelyek első pillantásra akár bohókásnak tűnnek. Pontosan ez az, ami a Bloomingville stílusát jellemzi – játékos megoldások, de mégis finom kidolgozás valamint kellemes, könnyed skandináv stílus jellemzi, amely békés hangulatot teremt otthonunkban.

Author Ágnes Nagy

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük