A Meraki, a természet kincsestárához fűződő szeretettel és szenvedéllyel készíti a szépségápolás sorozatát, az illatos gyertyákat, szappanokat és más lifestyle termékeket, melyet a skandináv minimál ihletett.

A termékcsaládot Dániában alkották és fejlesztették ki, melyben arc-, testápolás, hajápolás, fényvédők, valamint külön miniknek és férfiaknak kifejlesztett termékek is találhatók.

A lágy és tápláló termékek összetevői alapos gondossággal kerülnek kiválasztásra a magas minőség, valamint a természetes aromák megőrzése érdekében. A Meraki tiszta, őszinte és egyszerű alapelveken alapszik. Röviden bemutatva: kifinomult ápolási termékek, amelyek megkönnyítik a legjobb termékek kiválasztását magunknak és szeretteinek.

A Meraki termékek mentesek parabenektől, színezékektől és az endokrin rendszert károsító anyagoktól. Kizárólag enyhe tartósítószerek felhasználásával, természetes parfümökkel és illóolajokkal valamint kiváló minőségű olajokkal készültek, hogy a készítők egy teljesen vegán bőrápolási sorozatot alkossanak.

A termékek csodálatos kiegészítők minden otthonban; mint egy interior részletként épül be a fürdőszobába, nappaliba vagy akár a konyhába, mivel minden termék gyönyörűen megtervezett csomagolásban érkezik.

A márka három termékvonala, – a Pure, Mini és a Sun – mind hitelesített a dán ASTHMA & ALLERGIA ASSICIOATION „The Blue Label” címkéjével. Valamint több Meraki termék büszkén hordozza a NORDIC SWAM ECOLABEL-t valamint az ECOCERT – COSMOS ORGANIC címkét.

Ha kedvet kaptál kipróbálni a Merakit, úgy ide kattintva megnézheted a shopba érkezett első termékeit. Hamarosan bővítjük a kínálatot. Meraki márkáról bővebben itt olvashatsz.

Legyen szép Napotok,

Ágnes

The Nordic Essence

Author Nagica

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük